Altres serveis

GESTIO DE LLICÉNCIES

Depenent de la feina a realitzar i de la normativa de l’ajuntament on es trobi l’arbre o palmera, caldrà sol.licitar llicència. Nosaltres podem gestionar la obtenció dels permisos o llicències necessàries per tal de cumplir amb la normativa vigent.

Gestio de llicéncies

ELIMINACIÓ DE TOCONS

El tocó és la part del tronc de l’arbre que es queda arrelada a la superficie després de la seva tala i la seva eliminació. Requereix l’us de maquinaria específica per aquesta tasca.

Eliminació de tocons

FORMACIÓ I ACOPI DE LLENYA

Una manera d’aprofitar la fusta i estalviar-se part de la retirada de restes vegetals, és fer llenya. Per això, trossegem els troncs i les branques mes gruixudes i els col·loquem ordenadament on ens indiqui el client.

Llenya

RETIRADA DE RESTES VEGETALS

La poda i la tala d’arbres i palmeres generen grans quantitats de restes vegetals, per tant, solem utilitzar contenidors, camions amb ganxo i camions bolquet. Depenen del volum de restes, de la ubicació, dels accesos i de les dimensions de la parcel.la, escollim el sistema mes adequat per a la seva retirada al avocador controlat o planta de compostatge.

Restes vegetals

Deixa les teves dades i contactem amb tu


    He llegit i accepto el tractament de les meves dades de caràcter personal segons el que recull els Termes i Condicions.

    × Tens algun dubte, pregunta'ns!