Poda de palmeres

Aprofitant per inspeccionar-ne l’estat i la possible afectació per plagues

Poda de palmeres

Les Palmeres no necessiten ser podades per viure, però creen noves fulles cada any, deixant sota la copa fulles seques que poden ser un inconvenient, doncs no estan ben subjectades al tronc i en la majoria dels casos acaben caient. A més, les palmeres canaries, datileres i washingtonies produeixen flors i fruits que generan molta brutícia i altres tipus de problemes.

Poda de palmeres, tècniques

A Podap realitzem feines de poda de palmeres en alçada, formació de balones (forma d’acabat purament estètica) i netejes d’estípit (tronc).

Treballem accedint a la copa amb tècniques de trepa especifiques per palmeres o amb la tècnica de la bicicleta de poda, que no causen cap dany a la palmera i sempre ens assegurem d’utilitzar eines i estris correctament desinfectats, per tal de no transmetre enfermetats entre palmeres. En casos necessaris, treballem amb cistelles elevadores i sempre amb màxima seguretat.

Especialistes en poda de palmeres

La poda de palmeres es una feina molt especifica, amb la que es busca bàsicament: estètica, neteja i seguretat. Consisteix bàsicament en eliminar les fulles seques, i els fruits i flors quan es considera necessari.

  • Es sol realizar de forma anual o bianual, i no a demanda, podant cada fulla que es seca amb el temps.
  • En aquesta pràctica es requereix l’ús adequat d’eines professionals especifiques (gumies, corvellots i d’altres) per part de tècnics experts.
  • Quan es poda una palmera també s’aprofita per inspeccionar-ne l’estat, la posible afectació per plagues, l’estabilitat física o qualsevol altre defecte.

CONTACTE

Deixa les teves dades i contactem amb tu